tirsdag den 19. oktober 2010

Converse



Converse All Star blev første gang produceret i 1917 som en basketball støvle, men blev først rigtig populære langt senere. I 80´erne var det et must at bære Chuck Taylors logo på anklerne. Men nok mere som streetwear og ikke så meget for sportens skyld. De døde lidt hen i 90´erne, men er sidenhen dukket op igen og kommet for at blive. De findes nu i mange flere farve kombinationer og modeller. Dejligt.
   

Min sko garderobe tæller flere af disse All Stars. Både i gule, grønne, helt sorte, navy og ikke mindst sølv farvet. Jo mere jeg går med dem jo bedre bliver de faktisk. Det er den perfekte sommersko (hvis man husker ikke at have bare tæer i dem!!!), om efteråret er det nok med en tykkere sok i og om vinter findes der en foret udgave i læder, som jeg skal have indkøbt.
Men det næste bliver nok, at spare op til de sorte her, som er lavet i samarbejde med musikeren Lupe Fiasco - Freshness!
Har tilmed set dem i en strikket udgave til de helt små, så de skal ikke snydes for at se moderigtige ud. Se dem her: http://trykkertosen.bigcartel.com/product/converse

Ingen kommentarer: